Сортиране

Производители

Вид

Ценови диапазон

Размер

SMIRDEX

SMIRDEX

Основана през 1981 г., Smirdex е водеща компания в областта на производството на висококачествени абразиви и относителни аксесоари за широк спектър от приложения.   Във връзка със стартирането си, като добре структуриран семеен бизнес, и с ненадминатите усилия на напълно квалифицирания персонал, компанията постепенно беше доведена до растеж, както в производството, така и в абсолютно привеждане в съответствие с най-добрите стандарти за качество, чрез водещи суровини , сертифициран производствен процес и развитие на иновации чрез специализирани изследвания. Фокусирайки търговската си дейност на международния пазар, Smirdex търгува с 85% от продукцията си в повече от 72 държави по света, чрез мрежата си от дилъри и съдружници, докато останалите 15% покриват целия вътрешен пазарен дял.
SMIRDEX Изображение

Основана през 1981 г., Smirdex е водеща компания в областта на производството на висококачествени абразиви и относителни аксесоари за широк спектър от приложения. Във връзка със стартирането си, като добре структуриран семеен бизнес, и с ненадминатите усилия на напълно квалифицирания персонал, компанията постепенно беше доведена до растеж, както в производството, така и в абсолютно привеждане в съответствие с най-добрите стандарти за качество, чрез водещи суровини , сертифициран производствен процес и развитие на иновации чрез специализирани изследвания.

Фокусирайки търговската си дейност на международния пазар, Smirdex търгува с 85% от продукцията си в повече от 72 държави по света, чрез мрежата си от дилъри и съдружници, докато останалите 15% покриват целия вътрешен пазарен дял.

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки