Сортиране

Производители

Вид

Ценови диапазон

Цвят
Тегло, кг
начин на работа
Литър,мл

SELSIL

SELSIL

Selsil  е основната продуктова марка на компанията Sel Dış Ticaret ve Kimya Sanayi A.Ş., основана през 1991г. и специализирана в производството на силикони, полиуретанова пяна, лепила, уплътнители и други продукти за индустрията.  Selsil  се предлага в 82 държави в света, сред които САЩ, Япония, Холандия, Италия, Полша, Португалия, Австралия.  Selsil  е единсвеният производител на уплътнители в света, който сам произвежда опаковките за своите продукти. Системата за контрол на качеството ISO 9001 е интегрирана в производството на компанията, като всички продукти преминават лабораторни тестове преди да бъдат изпратени към клиентите. Инвестиране в нови технологии, поддържане на високо качество на продуктите и постоянство в отношенията с клиентите са основна мисия на компанията.
SELSIL Изображение

Selsil е основната продуктова марка на компанията Sel Dış Ticaret ve Kimya Sanayi A.Ş., основана през 1991г. и специализирана в производството на силикони, полиуретанова пяна, лепила, уплътнители и други продукти за индустрията. Selsil се предлага в 82 държави в света, сред които САЩ, Япония, Холандия, Италия, Полша, Португалия, Австралия. Selsil е единсвеният производител на уплътнители в света, който сам произвежда опаковките за своите продукти.

Системата за контрол на качеството ISO 9001 е интегрирана в производството на компанията, като всички продукти преминават лабораторни тестове преди да бъдат изпратени към клиентите. Инвестиране в нови технологии, поддържане на високо качество на продуктите и постоянство в отношенията с клиентите са основна мисия на компанията.

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки