Сортиране

Категории

Вид

ITALCO

Няма продукти, които да съвпадат с този критерий

ITALCO

Auarita  е един от най-големите професионални производители на бояджийски пистолети. Производствените фабрики на компанията са разположени в Китай на площ от 80 000 кв.м., където оборудването, технологията и процесите са на международно ниво и отговарят на високите изисквания на индустрията и специалистите. Системата за контрол на качеството ISO 9001 е интегрирана в производствения процес и продуктите са регистрирани в 63 държави.  www.auarita.com ITALCO  (продуктова марка на Auarita) вече 2 години, като добрите характеристики и оптималното съотношение качество-цена прави автобояджийските пистолети  Auarita  изключително търсени.
ITALCO Изображение

Auarita е един от най-големите професионални производители на бояджийски пистолети. Производствените фабрики на компанията са разположени в Китай на площ от 80 000 кв.м., където оборудването, технологията и процесите са на международно ниво и отговарят на високите изисквания на индустрията и специалистите. Системата за контрол на качеството ISO 9001 е интегрирана в производствения процес и продуктите са регистрирани в 63 държави. 
www.auarita.com

ITALCO (продуктова марка на Auarita) вече 2 години, като добрите характеристики и оптималното съотношение качество-цена прави автобояджийските пистолети Auarita изключително търсени.

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки