Сортиране

Производители

Вид

Ценови диапазон

Цвят
Тегло, кг

HB BODY

HB BODY

HB BODY SA е основана през 1982 г. с цел производство и продажба на репаратурни продукти за автомобилната индустрия. HB BODY е със седалище в индустриалната зона на Синдос, Солун, в собствена производствена база. Компанията изнася главно 90% от своите продукти в седемдесет и пет (75) страни по света, като същевременно заема водеща позиция на вътрешния пазар. СЪОРЪЖЕНИЯ - ИНВЕСТИЦИИ. Седалището на HB BODY SA в индустриалната зона на Солун и в Атина заема 120 000 кв.м. Има 90 000 кв.м. покрита площ, от които 80 000 кв. м. заемат складови и производствени съоръжения, 10.000 кв.м. заемат административни офиси, проучвания и развитие, контрол на качеството, креативен дизайн, център за обучение оборудвам с бояджийски камери и конферентна зала със сто и петдесет (150) места, с автоматичен превод на три (3) езици. Тук обучаваме техници от цял свят. Инвестициите на завода в автоматизация на всички производствени линии завършиха. Започнато е инвестиране и в металообработване, като производството на кутии е вече факт. Инвестициите на завода в автоматизация на всички производствени линии завършиха. Започнато е инвестиране и в металообработване, като производството на кутии е вече факт. То започва с дизайна на етикетите на нашите продукти от страна на креативен дизайн, отпечатване на етикетите, производство на кутии и накрая складирането им в нашия роботизиран склад с капацитет за съхранение на 7000 палети. ISO 9001. През 1998 г. HB BODY SA получи сертификат ISO 9001 от TUV Германия. Този сертификат и акредитация е официална гаранция за конторла на качеството, планиране на развитието, изследване, производство, разпространение и обслужване.
HB BODY Изображение

HB BODY SA е основана през 1982 г. с цел производство и продажба на репаратурни продукти за автомобилната индустрия. HB BODY е със седалище в индустриалната зона на Синдос, Солун, в собствена производствена база. Компанията изнася главно 90% от своите продукти в седемдесет и пет (75) страни по света, като същевременно заема водеща позиция на вътрешния пазар.

СЪОРЪЖЕНИЯ - ИНВЕСТИЦИИ.

Седалището на HB BODY SA в индустриалната зона на Солун и в Атина заема 120 000 кв.м. Има 90 000 кв.м. покрита площ, от които 80 000 кв. м. заемат складови и производствени съоръжения, 10.000 кв.м. заемат административни офиси, проучвания и развитие, контрол на качеството, креативен дизайн, център за обучение оборудвам с бояджийски камери и конферентна зала със сто и петдесет (150) места, с автоматичен превод на три (3) езици. Тук обучаваме техници от цял свят. Инвестициите на завода в автоматизация на всички производствени линии завършиха. Започнато е инвестиране и в металообработване, като производството на кутии е вече факт. Инвестициите на завода в автоматизация на всички производствени линии завършиха. Започнато е инвестиране и в металообработване, като производството на кутии е вече факт. То започва с дизайна на етикетите на нашите продукти от страна на креативен дизайн, отпечатване на етикетите, производство на кутии и накрая складирането им в нашия роботизиран склад с капацитет за съхранение на 7000 палети.

ISO 9001.
През 1998 г. HB BODY SA получи сертификат ISO 9001 от TUV Германия. Този сертификат и акредитация е официална гаранция за конторла на качеството, планиране на развитието, изследване, производство, разпространение и обслужване.

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки