Сортиране

Производители

Вид

Ценови диапазон

AUARITA

AUARITA

Auarita  е един от най-големите професионални производители на бояджийски пистолети. Производствените фабрики на компанията са разположени в Китай на площ от 80 000 кв.м., където оборудването, технологията и процесите са на международно ниво и отговарят на високите изисквания на индустрията и специалистите. Системата за контрол на качеството ISO 9001 е интегрирана в производствения процес и продуктите са регистрирани в 63 държави. 
AUARITA Изображение

Auarita е един от най-големите професионални производители на бояджийски пистолети. Производствените фабрики на компанията са разположени в Китай на площ от 80 000 кв.м., където оборудването, технологията и процесите са на международно ниво и отговарят на високите изисквания на индустрията и специалистите. Системата за контрол на качеството ISO 9001 е интегрирана в производствения процес и продуктите са регистрирани в 63 държави. 

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки