Сортиране

Производители

Вид

Ценови диапазон

Тегло, кг

Akzo Nobel

Akzo Nobel

Автомобилните бои и консумативи с марките Sikkens, Lesonal и Dynacoat са част от най-големия световен производител, химичния концерн Akzo Nobel. Akzo Nobel е компания, включена в списъка на Global Fortune 500 и се котира на стоковите борси Euronext Amsterdam и NASDAQ. Също така фигурира в индексите Jones Sustainability Indexes и FTSE4Good Index. Разположена в Холандия, това е многонационална организация, предлагаща на клиенти от цял свят хуманни и ветеринарни здравни продукти, покрития и химически продукти. Служителите на компанията надвишават 62 000 души и осъществяват своята дейност в четири направления − хуманно и ветеринарно здравеопазване, покрития и химически продукти − разделени на 13 бизнес единици, с действащи клонове в повече от 80 cтрани. Името на SIKKENS е познато повече от 200 години. От времето когато SIKKENS е произвеждал бои и лакове за карети и до днес когато покритията с марката SIKKENS се нанасят върху всички съвременни автомобили. SIKKENS e еталон за изключително високо качество в повече от 200 страни по света. Вече повече от 2 века продуктите на SIKKENS са синоним на иновативност и високо качество с изключителна точност и покривност на цветовете.
Akzo Nobel Изображение

Автомобилните бои и консумативи с марките Sikkens, Lesonal и Dynacoat са част от най-големия световен производител, химичния концерн Akzo Nobel.

Akzo Nobel е компания, включена в списъка на Global Fortune 500 и се котира на стоковите борси Euronext Amsterdam и NASDAQ. Също така фигурира в индексите Jones Sustainability Indexes и FTSE4Good Index. Разположена в Холандия, това е многонационална организация, предлагаща на клиенти от цял свят хуманни и ветеринарни здравни продукти, покрития и химически продукти. Служителите на компанията надвишават 62 000 души и осъществяват своята дейност в четири направления − хуманно и ветеринарно здравеопазване, покрития и химически продукти − разделени на 13 бизнес единици, с действащи клонове в повече от 80 cтрани.

Името на SIKKENS е познато повече от 200 години. От времето когато SIKKENS е произвеждал бои и лакове за карети и до днес когато покритията с марката SIKKENS се нанасят върху всички съвременни автомобили. SIKKENS e еталон за изключително високо качество в повече от 200 страни по света.

Вече повече от 2 века продуктите на SIKKENS са синоним на иновативност и високо качество с изключителна точност и покривност на цветовете.

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки