За нас

Колорс Георгиеви ЕООД е създадена през 2003 г . Фирмата е изключителен представител за България на редица водещи производители на бои, покрития и консумативи за индустриалния, строителния и авторепаратурния сектор.

DYNACOAT, NOVOL, SPECTRAL, MIPA, HB BODY - продукти за бояджийската автомобилна промишленост – бои, китове, лакове.
SMIRDEX – абразивни материали – шкурки и дискове.
COSMOS LAC – спрей бои за автомобилната индустрия и за битова употреба
KWASNY – революционна технология в областта на спрей боите, представена с марките SPRAY MAX, AUTO-K, RACING, Belton и HitColor.
GRAFFIT AUTO & GRAFFIT PRACTIC– собствена марка тикса за автомобилната индустрия и за ремонтни дейности, произведени от ATLAS TAPES.
NAST – облепващо и опаковъчно тиксо.
DeVILBISS – бояджийски пистолети и консумативи.
AUARITA – бояджийски пистолети и консумативи.
3М – консумативи за авторепаратурна работа – полиращи материали, лични предпазни средства, хартии и найлони.
SELSIL – силикони, полиуретанова пяна и уплътнители.
Dr. Schenk – силикони, полиуретанова пяна и уплътнители.
ETALON – авторепаратурни консумативи.
FARECLA – пасти и материали за полиране на автомобили.
LEVIS - Богатата гама от латекси, фасадни и декоративни бои и мазилки, грундове и китове покрива пълния цикъл на интериорно и екстериорно боядисване - продукти на концерна AKZO NOBEL.

Нашият екип се отличава с дългогодишен опит в областта на търговията и професионални познания в областта на авторепаратурната индустрия, което ни дава възможност да отговорим на вашите въпроси и да ви предоставим необходимата информация за техническите характеристики и технологията на работа на предлаганите от нас продукти.

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки